Jump to content

Welcome to OZx Forum

Welcome to OZx Forum guest,

Wouldn't it be nice if I would call you by your name or nickname of your choice ? 

Like most online communities you must register to post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of OZx Forum by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

  • 0
Sign in to follow this  
thericksteruk

Omsi Blue Sky Problem

Question

Hi all I have a problem with the blue sky problem after installing a new map from steam.
Im editing my version of bowdenham and after installing a new map from steam tonight I cannot get my map (bowdenham) to load anymore although it's fine when I load in the editor.

Any ideas.
I checked the log file and it does say a few objects are not found even though they are. I even tried the map verifier from thiago and says all ok.

Any help would be greatly appreciated as normal.
Rich

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

How can a nice blue sky be a problem, it indicates the waether is fine. :smile:

Serious now.  Which objects are missing and which map did you donwload from steam?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  



×