Jump to content

Welcome to OZx Forum

Welcome to OZx Forum guest,

Wouldn't it be nice if I would call you by your name or nickname of your choice ? 

Like most online communities you must register to post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of OZx Forum by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Sign in to follow this  
JayKae

[ANNOUNCEMENT] New TeamSpeak Server Online

Recommended Posts

Hey all,
Here are the details for the new OZx TS Server
18708.png
18708.png
For manual connection, these are the details:
IP = 27.50.70.178
Port = 10006
If you have TeamSpeak installed already you can click here to connect automatically.
If you do not have TeamSpeak installed you can click here to download the latest version
The rules on the server are the same as in the forum but remember at all time directions and instructions from a Server Admin are to be followed.
Thank you very much for your cooperation guys :)
Now enjoy!
PS: If there are suggestions for new rooms or other ideas please feel free to post in this topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jay,

All worked perfectly for me, so thanks heaps for setting this all up.

Try an jump on one Friday night to catch up, say hi and

allow us to thank you personally.

Cheers :butch: :butch:

TonyM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jay

There seems to be a disconnection problem from this end of the pond.

On Fridays Oz Flying Club I kept getting disconnected, the problem was intermittent, ok for 20 mins then continuous disconnects for

5 mins etc.

Not a problem I experienced on your previous server.

Here's a pic showing you what is happening. Top disconnects are on the new server & the lower bit is on the old Voz server

59y.png

Voz server tested for 10 mins with no probs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apparently my connection issues on Friday were the forerunner of the general US based TS outage due to a massive DOS attack that effected the eastern side of the US for over 24 hours.

Thankfully all now restored & am able once again to connect to Oz TS & others.

Thanks to those that helped sort things out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×