Jump to content


Photo
- - - - -

"Released" Rollband mod for the NL202


  • This topic is locked This topic is locked
32 replies to this topic

#1 Hilal_18

Hilal_18
  • Registered
  • 336 posts
  • Gender:Male
  • Location:Fredericia, Denmark

Posted 18 September 2012 - 12:26 AM

Just saw this mod on the official forum, and it's looking very promising Posted Image

original topic: http://omnibussimula...D=9627&pageNo=1

Download Link: http://nahverkehrs-f...KamazRework.zip

My Pc Spec´s
Intel Core i5 3570 3,4 Ghz Turbo Boost to 3,8 Ghz. Sapphire Radeon 7850 2GB GDDR5. BallistiX Sport 8GB 1600 Mhz ram.
Corsair 500W PSU. Crucial 120GB SSD drive. Cooler Master 310 PC case. Windows 7 Professional 64 Bit
 
My OMSI Video's
https://www.youtube.com/user/GTASanAndreas8813
 


#2 Jeffrey Lo

Jeffrey Lo
  • Banned
  • 1,378 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sydney, Australia
  • Interests:Buses, The World, OMSI, GTA IV

Posted 18 September 2012 - 12:27 AM

Yeah, saw that as well! Looks quite nice, but not planning to download the mod just yet ;)
[Map] Arrington - 10% complete
Splines - 20%       Scenery - 15%       Timetables - 0%

supporter_banner1.png
 
"Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
- Dr. Seuss
 
*My Inbox (PM) is 86% full*

#3 JJM2914

JJM2914
  • Registered
  • 908 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calderdale, West Yorkshire

Posted 18 September 2012 - 12:49 AM

I might consider it, I can use my HANOVER sign editing software to make a more realistic display! But I am going to copy a new folder for the NL202 for it...

Thanks!


#4 100Bus

100Bus
  • Registered
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:Warrington, Cheshire
  • Interests:2812 Gaming, Yogscast, HatFilms, Transport (Almost All)

Posted 18 September 2012 - 12:57 AM

I installed it but I can't choose it in OMSI it crashes the game.

The Translation:

German

Spoiler


English (Google Translate)

Spoiler

ewDTYzd.png2812Aaron.png

 

 

My Projects

Spoiler

 


#5 chrisrose1993

chrisrose1993
  • Registered
  • 1,569 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romford

Posted 18 September 2012 - 12:59 AM

Have you got the Kamaz rework version of the NL202?

#6 chrisrose1993

chrisrose1993
  • Registered
  • 1,569 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romford

Posted 18 September 2012 - 01:02 AM

It adds a version of the NL202 with a Rollband system like the SD77 has ;)

#7 100Bus

100Bus
  • Registered
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:Warrington, Cheshire
  • Interests:2812 Gaming, Yogscast, HatFilms, Transport (Almost All)

Posted 18 September 2012 - 01:02 AM

Hi,

@chrisrose1993: No, I don't have that mod, do I need it?

@Longyear: No Problem, theres a picture on the 2nd or 3rd page of the German topic.

Thanks
100Bus

ewDTYzd.png2812Aaron.png

 

 

My Projects

Spoiler

 


#8 Hilal_18

Hilal_18
  • Topic Starter
  • Registered
  • 336 posts
  • Gender:Male
  • Location:Fredericia, Denmark

Posted 18 September 2012 - 01:02 AM

...thanks for the translation - but it is just gobledygook; I still don't know what this mod actually does. Can someone give a screenshot?

Here's is screenshot of the mod
Posted Image

My Pc Spec´s
Intel Core i5 3570 3,4 Ghz Turbo Boost to 3,8 Ghz. Sapphire Radeon 7850 2GB GDDR5. BallistiX Sport 8GB 1600 Mhz ram.
Corsair 500W PSU. Crucial 120GB SSD drive. Cooler Master 310 PC case. Windows 7 Professional 64 Bit
 
My OMSI Video's
https://www.youtube.com/user/GTASanAndreas8813
 


#9 chrisrose1993

chrisrose1993
  • Registered
  • 1,569 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romford

Posted 18 September 2012 - 01:10 AM

Yes, As the filename suggests....It's from here;

http://www.trucksims...p?t=14798&f=230

#10 100Bus

100Bus
  • Registered
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:Warrington, Cheshire
  • Interests:2812 Gaming, Yogscast, HatFilms, Transport (Almost All)

Posted 18 September 2012 - 01:10 AM

Hi,
Just realized theres 2 versions;
I am trying the other version now.

Thanks
100Bus

Edit: Thanks for the link Chrisrose, Downloading now.

Edited by 100Bus, 18 September 2012 - 01:11 AM.

ewDTYzd.png2812Aaron.png

 

 

My Projects

Spoiler

 


#11 DavidR.

DavidR.
  • Registered
  • 10,235 posts
  • Gender:Male
  • Location:-

Posted 18 September 2012 - 01:14 AM

Ah ok, a rollband system for the NL202 .. pretty cool :)

Thanks for the pic.

#12 gneb

gneb
  • Registered
  • 2,428 posts
  • Gender:Male
  • Location:Trondheim, Norway
  • Interests:...

Posted 18 September 2012 - 01:22 AM

A great mod, It's my new favorite bus and mod now.

http://gyazo.com/fbc...590060e849d1bc3

#13 Elias

Elias
  • Registered
  • 61 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tampere, Finland

Posted 19 September 2012 - 12:23 AM

Kamaz rework of NL202 not working for me. I did put the fresh installation to Vehicles-folder, all new from the .zip, but it brings me Zugriff... Any help?
Posted Image

#14 DavidR.

DavidR.
  • Registered
  • 10,235 posts
  • Gender:Male
  • Location:-

Posted 19 September 2012 - 12:51 AM

Yep, I get a Zuggfiff after installation too. I am definitely using the Kamaz rework (as far as I know anyway!).

I like this mod, but not enough to risk screwing my OMSI installation, or even my NL202 (which is stable) so I will be leaving this until such a time that it offers a more stable reliable install.

#15 100Bus

100Bus
  • Registered
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:Warrington, Cheshire
  • Interests:2812 Gaming, Yogscast, HatFilms, Transport (Almost All)

Posted 19 September 2012 - 01:57 AM

There is another version if you go through the fourm link to the german fourm; its the none Kamaz Rework Version, I downloaded that and it works for me.

ewDTYzd.png2812Aaron.png

 

 

My Projects

Spoiler

 


#16 DavidR.

DavidR.
  • Registered
  • 10,235 posts
  • Gender:Male
  • Location:-

Posted 19 September 2012 - 02:32 AM

There is another version if you go through the fourm link to the german fourm; its the none Kamaz Rework Version, I downloaded that and it works for me.


Ah ok.

I cannot find that (I can't understand German) ..... could you be so kind as to copy that link? .... as I have found out that my NL202 is not the rework version!

Thanks.

#17 100Bus

100Bus
  • Registered
  • 617 posts
  • Gender:Male
  • Location:Warrington, Cheshire
  • Interests:2812 Gaming, Yogscast, HatFilms, Transport (Almost All)

Posted 19 September 2012 - 02:54 AM

Heres The Link for the NONE Kamaz Rework Version:

http://nahverkehrs-f...AN_NL202RLB.zip

Edit: When you click the link it goes straight to downloading the bus, does this mean the bus is being hosted on this website now?

Edited by 100Bus, 19 September 2012 - 02:55 AM.

ewDTYzd.png2812Aaron.png

 

 

My Projects

Spoiler

 


#18 DavidR.

DavidR.
  • Registered
  • 10,235 posts
  • Gender:Male
  • Location:-

Posted 19 September 2012 - 03:43 AM

Heres The Link for the NONE Kamaz Rework Version:

http://nahverkehrs-f...AN_NL202RLB.zip

Edit: When you click the link it goes straight to downloading the bus, does this mean the bus is being hosted on this website now?


Thanks.

No, it's not hosted on this site. It just means it's a "direct link" to the actual download, not via a website.

#19 DavidR.

DavidR.
  • Registered
  • 10,235 posts
  • Gender:Male
  • Location:-

Posted 19 September 2012 - 03:53 AM

Works now, with the 'original NL202' version. :)

Pretty good :-

Posted Image

#20 Elias

Elias
  • Registered
  • 61 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tampere, Finland

Posted 20 September 2012 - 12:02 AM

Yeah its awesome mod! My favourite bus now too. :)
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users