Jump to content

Welcome to OZx Forum

Welcome to OZx Forum guest,

Wouldn't it be nice if I would call you by your name or nickname of your choice ? 

Like most online communities you must register to post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of OZx Forum by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

jacko

Registered
  • Content count

    440
  • Joined

  • Last visited

About jacko

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.twitter.com/JackPalmerzan

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    U.K - North West
  • Interests
    I'm an avid radio presenter on my local radio station (see my Twitter page for details).
    Support Liverpool FC :)

Recent Profile Visitors

1,421 profile views
  1. jacko

  2. OMSI 2 - Can't Load Any Buses

    UPDATE I did a complete re-install of OMSI and just installed Spitterberg and the map works fine. However, I still can't place a new bus in the map. Any ideas? (I certainly don't ) Thanks
  3. OMSI 2 - Can't Load Any Buses

    Hi Ok... Thanks for your help *he says, putting his thinking cap on* I'm a bit snowed under work wise right now but when I have time I will have a proper sort out of it all. Regards Jacko
  4. OMSI 2 - Can't Load Any Buses

    Hi Ah yes. I thought that was the ambulances so I removed that from the Vehicles list to get rid of them as about 30% of all cars on the roads were ambulances and that just drags performance down so much (along with the annoying noise). I'll copy it back in and see what it does. Regards Jacko Hi I copied that file back in, but still the problem persists. I can 'swap' to other buses in the map fine, it's simply i can't create a new one. This is the error I get is pictured. Any help greatly received. Jacko
  5. OMSI 2 - Can't Load Any Buses

    Hi This is my logfile I'm sure it is up-to-date but will double check. Cheers Jacko
  6. HI After a long break, decided to get back into OMSI. First time playing, I go an error so deleted and re-installed. But, the error persists. This is in the log-file 388 15:44:39 - - Fatal Error: Error while creating Direct3D-Device - Direct9 Error: D3DERR_INVALIDCALL (-2005530516) It happens when I go to click on the 'new bus' icon. The map loads fine, it brings up two error messages then just closes down. Any help appreciated. Jacko
  7. Help required with Great Grundorf

    Hi Thanks for the help, have done that and will test when I get a chance Cheers Jacko
  8. Hi All When I try to start up OMSI, I got a succession of Direct 9 errors. So, I decided to completely uninstall the game and re-install. However, now whenever I open up Great Grundorf I get the same problem and horrific FPS. My logfile is so big, Chrome crashes when I try to paste it. It's many lines of this basically: 71488 22:35:52 - - Error: Fahrzeug trains\br275_vollzug.zugs hat keine Achsen! 71489 22:35:52 - - Error: Zugriffsverletzung bei Adresse 006134D8 in Modul 'Omsi.exe'. Lesen von Adresse 000000AD: CV.Calculate - J2 (trains\br275_vollzug.zugs) 71490 22:35:52 - - Error: Fahrzeug trains\br275_vollzug.zugs hat keine Achsen! AND this: 36198 22:35:42 - - Error: Fahrzeug mit Ident 4530 (trains\br275_vollzug.zugs) hat mit ungültiger HDG versucht, eine Belegung zu erzeugen! Also, before I start up the map, it brings up more error messages, that are headed as Direct 9. Any help, greatly appreciated. Cheers Jacko
  9. O305 Problems

    That's excellent - works perfectly! Cheers Jacko
  10. O305 Problems

    How do you do this? First time, I just re-did the launch but it never asked for a code. Then I went to re-install it, now my computer won't execute the installer. Cheers Jacko
  11. O305 Problems

    Hi All So recently, after a long time I wanted to use the O305 Pay-ware bus again. However, when I loaded it in OMSI 2 nothing appeared (just the driver & the tickets). So, I removed the bus and attempted to re-install it using the Aerosoft download page. But, when I went to run the programme, I get an error saying this application is not a valid Win32 programme, or of that like. What should I do, as I've paid for this bus legitimately but can't use it. Any Help appreciated. Best Wishes Jacko
  12. Bad Kinzau 3.0

    That's brilliant, thank you! Will try it out later. Cheers Jacko
  13. Bad Kinzau 3.0

    Hi All Wonder if someone can help me. If had a Google but can't find this anywhere: Splines\TramAddon\BlackEye\str_4-6spur_30m_Tram.sli Does anyone know where I can acquire it? Cheers Jack
  14. [MAP] Manly ACT THREE

    A change is as good as a rest! Cheers Jacko
  15. General screenshots

    Cheers Jacko
×